Vegeunelman takana

 

Tervehdys!

Ihanaa kun tulit vierailemaan sivullani!

Olen Eija, vegekokki ja innostunut harrastamaan ruokien kuvaamista. Haalin kotiini ruokakirjoja, enkä raaski luopua tilaamistani ruokalehdistä niiden kauniiden ruokakuvien takia. Innostun erityisesti kasvisruoan kokkaamisesta, mutta valmistan kotona perheelleni myös muuta ruokaa. Työhistoriaani on rikastuttanut pitkän linjan pienyrittäjyys ravintola-alalla omassa perheyrityksessämme.

Olen valmistanut ruokaa ja leivonnaisia lukuisiin juhliin ja yritystilaisuuksiin. Olen ollut mukana ruokalistojen suunnittelussa, reseptiikan luomisessa, tuotetestauksessa, uusien kahvilatuotteiden ideoinnissa ja yrityksemme visuaalisen ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä monessa muussa innostavassa projektissa omassa yrityksessämme sekä toisen palveluksessa.

Kotimaassa ja silloin tällöin ulkomailla  haahuillessani pyrin ennakkoon selvittämään paikalliset mielenkiintoiset ruokapaikat sekä kahvilat. Blogistani saattaa siis löytyä kuvia ja kertomuksia myös ihastusta herättäneistä ravintola-alan kohteista.

Blogini tarkoitus on julkaista omia kasvisruoka- sekä leivonnaisreseptejä ja huomioida erilaiset ruokavaliot. Saan siis vihdoin reseptejä myös itselleni talteen, koska aiemmin en ole ruokaa laittaessani mitta-astioita käyttänyt. Arvostan puhtaita laadukkaita raaka-aineita ja väriä lautasella. Jokainen julkaistu resepti on testattu ja valmis ruoka suurella ruokahalulla nautittu yksin tai yhdessä.

Voit jättää myös palautetta resepteistä sekä kehitysideoita!

Toivon, että viihdyt ja vielä ilahduttavampaa, jos vinkeistäni tai resepteistäni on apua sun arjessa tai juhlassa!

 

Profiilikuvani visualisti ja valokuvaaja Maria Mattelmäki

Ruokakuvien takana kirjoittaja itse ellei toisin mainita.

 

Eija

 

Profiilikuvan visualisti ja kuvaaja Maria Mattelmäki